hyperkewl_1

Koelvesten TechNiche

Hyperkewl is een revolutionair produkt, dat er voor zorgt dat vocht zeer snel wordt opgenomen, terwijl het er lang over doet om dit vocht te laten verdampen. Deze verdamping zorgt er in combinatie met lucht voor, dat de drager wordt gekoeld. Bij dit systeem zweet uw vest, in plaats van u zelf, en daardoor blijft u lekker koel. Een koeler lijf zorgt ook voor een betere werking van alle lichaamsfuncties, oftewel u blijft oplettend, wakker, en komt veel frisser de dag door. Ideaal bij motorrijden, maar ook zeker bij paardrijden en andere vormen van inspannende sport, denk aan hardlopen, wielrennen etc.

We kennen allemaal het effect van de zinderende zon op onze concentratie. Zowel op de weg als op het circuit of bij het endurorijden krijg je te maken met hittestress. Je raakt uitgedroogd door oververhitting en je hebt het moeilijk om je aandacht erbij te houden. Leve de revolutionaire nieuwe koelvestjes!

Evaporatieve Koeling (HyperKewl™)

is een heel eenvoudige & effectieve technologie en werkt door water te combineren met het unieke & gepatenteerde HyperKewl™ superabsorptie PEF koelweefsel. Dit weefsel maakt het mogelijk om kleding te produceren, die geleidelijk water door verdamping afgeeft om je op een comfortabele manier koel te houden. Het buitenmateriaal van deze kleding is gemaakt van een ademende Oxford Nylon of Cool MESH, het binnenmateriaal is van waterafstotend TASLAN, dus men blijft droog op de huid! Het HyperKewl™ is geïntegreerd tussen het binnen- en buitenmateriaal. Voor verdamping is warmte & luchtcirculatie nodig.
Deze technologie is zeer breed inzetbaar en wordt gebruikt in o.a. de volgende sectoren; sport, recreatie, industrie (PPE), motorfiets, leger, gemeentelijke diensten, en meer...

Laat de motor dus niet binnen staan, maar rij ook in de zomer in alle comfort, hoe heet het ook is. Als je een langere rit maakt, kan je het vestje gemakkelijk opnieuw activeren door het opnieuw even in water te leggen of zelfs door er wat water over te gieten. Verschillende vooraanstaande racers uit de World Superbike en World MX testten de vestjes onder hun geperforeerde leren pak of crosstenue en waren laaiend enthousiast. Ook op straat heeft het vestje zijn nut, zolang er maar windcirculatie is.

Dit is voor ons een uitloopartikel, er liggen nog een klein aantal vesten in voorraad in beperkte maten, profiteer van een perfect koelvest voor een leuke prijs!

 

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

!

Hyperkewl verkoelende nekband / sjaal

-TN6519*
Evaporative Cooling Neck Band / scarf
de laatsten, op=op
Levertijd:meestal binnen 1 week

Hyperkewl De Luxe sport vest ++

-TN6530*

Vest met opstaande kraag, nog slechts een beperkt aantal maten leverbaar

zo lang de voorraad strekt
Levertijd:3-5 dagen

Hyperkewl verkoelende binnenvoering voor helm/pet blauw

-TN6534*
Evaporative Cooling crown cooler
de laatsten, op=op
Levertijd:3-5 dagen

Hyperkewl verkoelende polsband

-TN6573*
Evaporative Cooling wrist wrap
zo lang de voorraad strekt
Levertijd:meestal binnen 1 week

Hyperkewl verkoelende binnenvoering voor baseballpet

-TN6574*
Evaporative Cooling baseball cap insert
de laatsten, op=op
Levertijd:meestal binnen 1 week
6594

Hyperkewl cap

-TN6594*
Evaporative Cooling cap khaki/zwart of geheel zwart
op=op, nog 1 van elk
Levertijd:meestal binnen 1 week

Hyperkewl Female De Luxe sport vest +

-TN6530F*

Vest met speciale vrouwelijke vormen (coupe naad voor, getailleerd achter) en opstaande kraag

de laatste
Levertijd:meestal binnen 1 week