Info

U vindt heel veel informatie over ons bedrijf en onze restauratiewijze op 

www.bccp.nl

Informatie over onze rollentestbank en het Dynojet Testing Centre vindt u  op

www.dynojet.nl

Heeft u een vraag? stel deze dan via ons webformulier

Uitgebreide informatie over de bestelprocedure binnen deze shop vindt u onder de tab order info.

 

BCCP Fuelsystems is het bedrijf dat zich in Nederland het langste met de levering van onderdelen voor carburateurs bezighoudt.

 

U kunt al sinds 1987 bij ons terecht voor restauratie en revisie, maar ook om online uw onderdelen, sproeiers, naalden en servicekits voor SU, Zenith/Stromberg en Weber te bestellen.

Ook voor Aisan, Carter, Dellorto, DVG, Edelbrock, Fomoco, Ford, Hitachi, Holley, Keihin, Mikuni, Motocraft, Nikki, Pierburg, Rochester, Solex, Stromberg en Zenith kunnen wij vaak nog wel servicemateriaal leveren, maar voor deze merken leveren wij geen losse onderdelen of complete carburateurs.

 

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen (naalden, gasnaalden, vlotternaalden, vlotters, sproeiers, pakkingen, membranen, schroefjes, gaskleppen, gasklepassen, deksels, vlotterbakken, kolven en zuigers) van SU, Zenith/Stromberg of Weber, of een revisiesetje voor een andere carburateur voor uw auto of motorfiets bent u waarschijnlijk om die reden op onze site terecht gekomen.

 

Binnen Nederland zijn er een aantal bedrijven die sinds onze oprichting graag meeliften op onze kennis, en proberen een graantje mee te pikken om zo snel een paar euro te kunnen verdienen. Iedereen kan zich officieel distributeur noemen, maar daarmee ben je nog niet automatisch degene met de meeste kennis.

Wij zijn geen carburateurwinkel, en hoewel de verkoop van onderdelen voor ons best belangrijk is, doen wij ook ons best om uw auto in rijdbare en min of meer gezonde staat te houden, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van een oldtimer, klassieker, youngtimer of gewoon fast road car, gewoon op de weg, in plaats van stoffig in de garage.


Heeft u uw onderdelen in onze webshop gevonden, dan nemen wij uw bestelling bij voorkeur niet per telefoon op, dit voornamelijk om fouten bij het doorgeven van adressen en artikelnummers te vermijden. Uw bestelling kunt u plaatsen via onze webshop, de verwerking daarvan is beveiligd (encryptie/versleuteling van uw gegevens) om uw privacy te waarborgen en op die manier krijgen wij gegarandeerd alle door u correct ingevulde gegevens.

 

Heeft u vragen, of heeft u aanvullende kleine onderdelen (één (1) naald, gasnaald, vlotternaald, sproeier, pakking, membraan, schroef, gasklep, gasklepas) nodig, die u niet in onze webshop kunt vinden, dan kunt u ons altijd bellen of mailen, wij beantwoorden uw eventuele vragen ook graag per telefoon of email.

 

Kleine onderdelen kunnen ook aan een bestaande weborder worden toegevoegd, zolang u er voor zorgt dat u ons dat tijdig laat weten.


Dit betekent dat U op de werkdag van/na uw order voor 14 uur een berichtje stuurt met uw wensen,

of ons even belt met de vraag om verzending van uw order uit te stellen tot u contact met ons heeft opgenomen.


Wij wensen u veel plezier van uw klassieke carburateur!