Deze site verstuurd cookies, deze dienen er slechts toe, eventueel eerder door u ingegeven data voor u terug te vinden, en uw invoer te vereenvoudigen.

Gegevens, die u aan ons doorgeeft, en die nodig zijn om uw bestelling op de juiste wijze uit te voeren, of op de door u gewenste plaats te kunnen bezorgen, worden door ons opgeslagen in ons relatie bestand. Wij gebruiken ons relatie bestand om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij een volgend contact. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk, wanneer u contact met ons opneemt, uw naam en de voor verzending gebruikte postcode door te geven, wij kunnen u dan adequaat te woord staan.

Email adressen worden toegevoegd aan onze mailinglijst, welke wij incidenteel zouden kunnen gebruiken, om u op de hoogte te brengen van ontwikkelingen of aanbiedingen die ook voor u interessant zijn. Onze mailinglist wordt door een mens van vlees en bloed onderhouden, uw antwoord daarop wordt dus ook door ons gelezen, en een verzoek van deze lijst te worden verwijderd wordt ook direct uitgevoerd. Incidenteel is een breed begrip, maar wij hebben het echt te druk om u wekelijks te voorzien van informatie, dus uw mailbox zal er niet overbelast door raken. Daarnaast wordt uw email adres eenmalig gebruikt door de vervoerder van uw pakket voor tracking doeleinden. 

Geen van bovengenoemde gegevens wordt door ons vrijwillig aan derden ter beschikking gesteld zonder u uitdrukkelijk om toestemming te vragen.